fbpx

O nama

Godina osnutka

Privatna tvrtka OMIKRON d.o.o. djeluje od 1991. god. kada je startalo s uvozom i distribucijom higijenskih proizvoda respektabilnih stranih dobavljača. U želji daljnjeg napretka, vrlo brzo smo asortiman proširili i na kozmetičke proizvode. U tom području surađujemo s talijanskom tvrtkom Holiday Depilatori.

Tvrtka Holiday je obiteljska tvrtka utemeljena 1975. godine, a svoje proizvode namjenjene prvenstveno depilaciji, prodaju u preko 30 zemalja širom svijeta.
Također distribuiramo pd 2006. godine jednokratne proizvode za medicinski, zubarski, kozmetički sektor. Već više od 30 godina vizija tvrtke je uložiti svoje resurse u razvoj novih oblika proizvodne tehnike, osiguravajući na taj način proizvode izvrsnosti. To se postiže uvijek fokusiranjem na potrebe i zahtjeve klijenta. Povjerenje je filozofija našeg poslovanja.

Pozivamo Vas da nas kontaktirate i osvjedočite se u našu učinkovitost i kvalitetu naših proizvoda. Otvoreni smo za svaku suradnju, savjet i podršku.

Dostava

Šaljemo lagerom ili DPD-om.

Respektabilni dobavljačI

Holiday Depilatori, Tecniwork, Kalochem, Morocutti

Podrška

od ponedjeljka do petka od 07:00 - 15:00

Total Page Visits: 433 - Today Page Visits: 1
Back to Top
Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Detaljnije
Prihvaćam
Nadodano u košaricu