Tecniwork kliješta za zanoktice 6,5mm CF803R

2 in stock

Opis proizvoda
Profesionalne škare za zanoktice s rezom od 6,5 mm.

Od nehrđajućeg čelika, higijenski i jednostavan za dezinfekciju i sterilizaciju: u autoklavu, sa suhim pećima ili kemijskim otopinama.

Praktična i praktična ručka, za čvrsto držanje tijekom uporabe, s jednom oprugom.

Namjenjen za smanjivanje kutikula i za precizan rad unutar ploče nokta.

Pakiranje 1 kom

Pažnja: rezanje zanoktica namijenjeno je samo i isključivo za uklanjanje zanoktica ili tankog materijala. Nemojte koristiti za rezanje noktiju: vrhovi oštrice alata mogu se oštetiti ako se nepravilno koriste.

Tehnički podaci
Dužina rezača: 10,5 cm

Duljina rezanja: 6,5 mm

Savjet
Ispravna higijena alata:

Pošpricajte s ref.

Isperite i nastavite s čišćenjem, čišćenjem i istovremenom dezinfekcijom s ref.CP708 ENZIMASEPT, koncentriranim deterdžentom za dezinfekciju, koji se mora razrijediti u vodi i može se koristiti u ultrazvučnoj opremi.

Vrijeme kontakta s instrumentima je 10 minuta, maksimalno 15 minuta, nakon čega se temeljito ispere demineraliziranom vodom i osuši.

Prije nego nastavite s uobičajenim tehnikama sterilizacije (autoklav, itd.), pažljivo podmažite dostupne pokretne dijelove (zglobove, zglobove, opruge itd.) posebnim proizvodom za podmazivanje prikladnim za visoke temperature, kao što je ref. CF797 MAZIVO U SPREJU. Tijekom sterilizacije instrumenti moraju ostati s otvorenim zglobovima.

36.00

2 na zalihi

Količina: